Produkter for atria calzone kebab (2)

Kyllingleverpaté

Kyllingleverpaté

Denne oppskriften er utrolig enkel (selvfølgelig med N2O kremkapsler) og det er et flott smakfullt måltid for folk som ønsker å nyte noe deilig, men ikke har mye tid til å tilbringe på kjøkkenet. Forberedelsen tar mindre enn en halv time og er nok til omtrent 8-10 personer. Du kan også oppbevare den i kjøleskapet i opptil 4 dager uten at den blir dårlig. Nitrogenoksidgassen fra N2O krempatronen forlenger holdbarheten til kremen, så det er lurt å lade den før oppbevaring. Liste over ingredienser 250 g renset og vasket kyllinglever 2 spiseskjeer smør 1 teskje hakket persille En halv teskje pepper Salt 2 hakkede hvitløksfedd 100 ml dobbelt krem 23 Graham-kjeks eller toasttriangler Ripsgele (valgfri topping) Avrent kapers Rens de hele kyllingleverne og sett dem til side. Varm opp en flat panne på middels varme og legg leverne i pannen.
Kyllingleverpaté

Kyllingleverpaté

Denne oppskriften er utrolig enkel (selvfølgelig med N2O kremladere) og er en flott salt matrett for folk som ønsker å smake noe deilig, men ikke har mye tid å bruke på kjøkkenet. Det tar mindre enn en halvtime å forberede, og den er nok til omtrent 8-10 personer på grahamkjeks. I tillegg kan den oppbevares i kjøleskapet i opptil 4 dager uten å bli dårlig. Faktisk forlenger nitrogengass fra kremladeren holdbarheten, så husk å lade den før du oppbevarer den. Ingrediensliste 250 gram vasket og renset kyllinglever 2 spiseskjeer smør 1 teskje hakket persille En halv teskje pepper Salt 2 hakkede hvitløksfedd 100 ml dobbelt krem 23 grahamkjeks eller toasttriangler Ripsgele (valgfritt pålegg) Avrent kapers Rens hele kyllingleverne og sett dem til side. Varm opp en flat stekepanne over middels varme og tilsett leverne.